Yksiö vai vessa?

Tampereen serkkuni lahjoitti minulle boxin, myös kevythäkeiksi niitä kutsutaan. Kyllä minulla olikin jo sellainen, mutta se on autossa kun mamma on sitä mieltä että kun sen saa turvavöihin niin se on sama antaa olla siellä valmiina ja sisällä en sen mielestä tarvitse boxia.. (niinhän se luuli).. no asiaan.. Niin eli Iitu lahjoitti minulle sen häkin kun se oli alkanut käydä sille noloksi! Joo Joo, sen mamma oli vienyt sen sillä näyttelyyn ja se oli töröttänyt siellä kattoluukku auki ja tsiikaillut siitä menoa, niin se oli saanut "hieman" kuittailuja ahtaasta yksiöstä, poikamiesboxista ja soluasunnosta.. mut Iitun näyttelymenestykseen se ei vaikuttanut.. olisiko ollut jopa etua, kun oli voinut katsoa livenä pää ulkona kattoluukustansa miten muilla rullaa =) No, sen reissun jälkeen Iitu sai uuden boxin ja toi mulle vanhansa.
Onko tämä kuva muka todistusaineistoa??! Minä en ainakaan erota kuka tuolla on!!
Tuossahan se on ollut portaiden vieressä, välillä käväsen siellä ja oikein mukavahan se on.. auton boxissa on se ikävä puoli että sinne kun menee on poissa tullessa ihan eri paikassa kuin mennessä! Pidemmän aikaa mammalta olen saanut todella paljon kehuja, kun ulos mennään teen heti pissin ja jos en kerkiä ulos asti teen paperille ulko-oven eteen siis suunta täysin oikea.. kunnes tänään leikittiin pikku-tirpan kans ja sekin kait leikki koiraa konttaillen sinne tänne ja kurkkas boxini sisään.. "ÄITIIIIII, Patu on pissinyt kopin lattian!" Sitten tuli mamma ja totesi ettei siellä ollut yksi tai kaksi pissiä vaan sitähän on käytetty ihan vessana. Mikäs juttu se sitten boxini vastapäätä on, ovi jonka takana on pieni huone ja aina kun olen änkäytymässä kaveriksi mukaan sanotaan että "Ei nyt, menen vessaan." No boxissanikin on ovi josta sujahdan, teen tarpeeni ja tulen pois.. luulen että kun annan mammalle kunnon miettimisrauhan tulee se siihen lopputulokseen että tämähän on suorastaan nerokasta, kenenkään ei tartte enää hytistä ulkona viimassa ja tuulessa...  hmmm.. vaikuttaa nyt kumminkin siltä ettei tajunnut, "Patu, nyt ulos!"
Mitä mulkkaat?



"Patu, boxi on ihan pissitty!! Tiiätkö SINÄ mitään tapahtumasta???!"
(Huomaa takajalkojen "en edes kosketa boxia" asento)








Tässä tilanteessa oli mielestäni kaikesta järkevintä jäädä "vartioimaan" boxiani kuseskelijan kiinni ottamiseksi.. Mamma kyllä tuumasi että nuku poika rauhassa tekijä on jäänyt jo kiinni.. 

4 kommenttia: