Villapaita

 Aamulla oli todella kylmä, tuntui ettei millään kykene laittamaan lämpimiä tassuja oven ulkopuolelle, ei vaikka oli hirvee pissahätä! Mamma sanoikin että ulkona on ollut pakkasta ja nytkin mittari oli nollassa joten eipä ihme jos lämpimän leivinuunin viereltä meno ulos tuntui jotenkin..hmmm...epämukavalta.
No, äkkiä kävin pissin tekemässä ja tortun tujertamassa ja sit hirveetä vauhtia sisälle, ei kyllä millään halunnut jäädä ihmettelemään ja pällistelemään ulos. Mamma sanoi että sillä on mulle yllätys! Se hymyili kyllä niin ihanasti että luvassa on varmaan jotai superia <3 Olihan sillä, siis jotain, muttei se ollut mitään mitä olisin osannut odottaa, siis ruokaa, lihaa.. nam.. Se kaivoi kaapista villapaidan!! Ok, siis aluksi ajattelin että se pukee noille tirpoille lisävaatetta, mut se tunki sen muhun, tai minut siihen, no sama kumminpäin kun lopputulos oli se, että minulla  ritari rohkealla oli päällä VILLAPAITA!! Aluksi se oli minusta maailman typerin idea, enkä suostunut lähtemään ulos ollenkaan. No, sitten kun lähdettiin (mamma kantoi pihalle) kävelin kun joku köyryselkä konsanaan, hyppelin ja haukahtelin väliin. Kyllähän siihen vähitellen tottuu, mutta näin aluksi ei oo kyllä mun juttu.. täytyy kyllä myöntää ettei kyllä palellut niin kovin ja tarkenin taas tarkkailla pihalla paljon kauemmin kuin aamulla..




Minä en hakenut/raahannut tätä kanervaa mistään asetelmasta.. se vain tupsahti tähän! Eikö olekkin outoa, mamma!?


                                                       Elä kuvaa, please.

6 kommenttia:

  1. I-ha-na. :D Piristi sunnuntaista iltapäivää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Ihana kuulla että Patun hämmästelyt piristi iltaasi.. Patu kuorsaa tuolla kopassaan, oli taas "rankka" lenkki =D

    VastaaPoista
  3. Pakko kysyä, että oletko itse tehnyt villapaidan? T: sama kommentoija turusta, jolle tulee kohta pentu :)

    VastaaPoista
  4. En ole neulonut, mutta ajattelin kyllä kokeilla neuloa kun löytyi noin sopiva malli.. tai laitan anopin asialle =)

    VastaaPoista
  5. Ulkomailta, tuttavan kautta saapui neule meille =)

    VastaaPoista