Missä pallo?


 Aamulla käytiin mamman kans "lenkillä", mut hitsi kun en halua kävellä jos koti näkkyy, rakastan kotiani, en halua eroon siitä.. miksi täytyy lähtä kotoa?! No, siinä me kateltiin autoja, pyöriä, ihmisiä meni ja tuli.. no sit mamma sanoi että nyt riittää pällistely ja kantoi minut niin että en erottanut enään pihaani, huoh, siis lähdettiin lenkille. Se olikin kyllä mukava lenkki, mentiin metsäpolulle ja siellä oli niin paljon nuuskuja ja kaikkee että hypähtelin ihastuksissani, hyvä kun tuli lähdettyä =) Kotiin päin kävelen aina tosi reippaasti, myös tänään. Ja kun mamma sanoo "Patu, kotiin!" Olen niin reippaana että jätätän vielä jonain päivänä mamman metsään. 
Pihalla odottikin jälleen haravointia, hyökkäilen haravan kimppuun ja lehtikasoihin, yleensä minulta roikkuukin aina suupielestä vähintään yksi lehti kun pihalla touhotan, ei se minua häiritse.. mammaa enempi.
"Patu, missä pallo?", ja pallo kun liikkuu juoksen perään, pysäytän ja tyrmään sen! Voittaja, Ritari rohkea eli minä, Patu =) Tästä pelistä minä tykkään. 






6 kommenttia:

  1. <3 <3 Ihanaa!!!! t.Satu

    VastaaPoista
  2. Voi mikä söpöliini :) noh, ei kauaa, kun meilläkin on samanlainen :)

    VastaaPoista
  3. Satu,kiitos =) Onhan se semmoinen kullannuppu <3

    VastaaPoista
  4. Hei, "Anonyymi" =) Onnea tulevasta perheenjäsenestänne! Tuleeko se minnepäin? Ihan sillä kyselen että tuleeko Patulle kenties "lenkkeily" seuraa =D

    VastaaPoista
  5. Turkuun, taitaa olla "vähän" kaukana :D

    VastaaPoista
  6. Joo, "hieman" pitkäks menis lenkkeilyt =D Mutta tiedä vaikka tulevaisuudessa törmätään esim. näyttelyissä =D

    VastaaPoista