"päällekarkaus"


On ollut pieni tauko, kun mamma joutui äkisti sairaalaan. Ihmettelin mamman poissaoloa, mutta en kovinkaan etsiskellyt sillä tiesin sen palaavan pian =) Ja voi kuinka innoissaan, onnellinen ja hyperaktiivinen olinkaan mamman palattua.. tuli lirautettua myös onnenpisaroita matolle.. suoraan sanoen ihan pissaa luirautin =) Mamma sanoi että olisin kasvanut hurjasti muutaman päivän aikana, näytin jo ihan isolta koiralta. tais olla hyvät lääkkeet päällä!
Tänään oltiin mamman kans koko päivä ihan kahdestaan, pelattiin palloa ja näytin uudet temput, mä niiiin voitan mamman niin juoksussa kuin harhautuksissa, mua kyllä syytellään päällekarkauksista, mutta puolustautuen täytyy sanoa että miksi vastapuolen pelaajalla täytyy olla niin mehukkaan näköisiä kenkiä ja nauhoja jotka suorastaan kutsuu minua luokseen.. taitaa olla vastapuolen strategiaa..






"Heiii, onko muuten uudet kengät?"
(ja välittömästi tämän kuvan jälkeen taas syyte päällekarkauksesta.)





 käytiin myös metsässä haistelemassa ja nuuskuttelemassa kaikkea syksyn tuoksuja, ja yritettiin ottaa kiinni puista tuulen mukaan lentäviä lehtiä, yhtään ei kiinni saatu mutta hauskaa meillä oli =)

Illalla olikin sitten tiedossa täysihoitola, korvien putsausta (taas syytettiin siitä päällekarkauksesta, tosin uhreina vanutupot) kynsien leikkuuta (jossa nukahdan syliin ennen takakynsiin pääsyä) ja ihan vaan sitä perus hellittelyä <3

2 kommenttia:

  1. Hyvä Patu! Meillähän on kohta joukkue kasassa! ...FC TosiHau.. Masia pitää vaan muistuttaa ettei palloa saa rikkoa..

    Terkuin
    Tampereen serkut

    ps. Hyvä että henkilökuntasikin on taas kokonaisuudessaan kotona!

    VastaaPoista
  2. =) Masi kävisi myös amerikkalaisenjalkapallon päähyökkääjäksi =)

    VastaaPoista